Adult

Oblong daging - .



Jika pelanggan gemar pada daging yang lebih bolehlah mengambil jenis 200g.










.: maklumat OBLONG




Oboolat Ayam Burger 100g 8.

Hari nie betul2 langit memuntahkan segala isi perutnya..


Hanya Kau Yang Satu......: Oblong daging yang spesel....






Satukan telur, daging, bawang, cili dan juga garam.



Masak sampai mendapat kepekatan yang anda kehendaki.


Alkhaleed Burger Oblong Kambing 90g





Description: Burger Daging Oblong-Brand Ramly.

Sexy:
Funny:
Views: 6124 Date: 28.02.2022 Favorited: 41 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +75reps
    burger Abg Mat nie famous kat area sini .burger dia besar2 n tebal sayur, sos n mayo pun byak ari tu kami order oblong daging harga biasa RM 3.50 .hubby order extra cheese RM4++ .aku lak dok kat dalam kete jer sambil snap pic .tapi dapat snap pic assistant abg mat jer .abg mat aku tak dapat snap coz terlindung .kalau nak tau abg mat siap pakai ear phone lagi sambil masak.
    By: Dalisaur|||https://hr-hr.facebook.com/public/Dalibor-Kallu|||https://twitter.com/Didmariners_win/status/1152439853235093505|||https://www.reddit.com/r/blackops3/comments/3rt3y4/my_thoughts_on_splitscreen_ratios/
    +205reps
    1. Cairkan mentega. Tumiskan bawang besar hingga naik bau. Masukkan pula stok ayam. Didihkan. 2. Masukkan lada hitam, kicap manis, sos tiram dan gula jika perlu. 3. Masukkan pula susu cair dan didihkan dengan api perlahan. 4. Akhir sekali masukkan bancuhan tepung jagung sedikit demi sedikit untuk mendapatkan kepekatan yang dkehendaki. 4.
    By: Agent_X01|||https://www.facebook.com/smartrythum/|||https://twitter.com/Agent__X01|||https://www.youtube.com/channel/UCalXy-Lz-owbCQoRJoH82Zw
    +266reps
    Oblong Kambing (100g) 4. Patty Daging Burger (150g) 5. Patty Ayam Burger (150g) 6. Oboolat Daging Burger (100g) 7. Oboolat Ayam Burger (100g) 8. Oboolat Daging Junior (70g) 9. Oboolat Ayam Junior (70g) 10. Kebab Daging 11. Kebab Ayam 12. Satay Rempah Giling Daging 13. Stay Rempah Giling Ayam Seleraku Trading Sdn. Bhd.
    By: Bigiding|||https://www.facebook.com/public/Kajol-Big-Mor|||https://twitter.com/weird_sci/status/979716970517016576|||https://www.youtube.com/channel/UCnLHzLkg6yREZiO7ankySJw
    +292reps
    Alkhaleed Burger Oblong Ayam 90g - Alkhaleed Chicken Burger Oblong Keluaran Bumiputera. Diyakini Halal dan bersih.
    By: blackbeard12|||https://www.facebook.com/blackbeard12|||https://twitter.com/blackbeard12|||https://www.youtube.com/watch?v=-oDrDz2h_Pg
    +139reps
    Oblong Kambing Special Menggunakan patty burger ramly Dan patty disalut dengan telur ditambah dengan salad,timun,bawang Holland,sos cili,blackpaper,mayonis Roti John Ayam / Daging Roti John Daging (Panjang) Daging disaluti telur Dan ditambah dengan sos cili,blackpaper,mayonis Dan cheezy Roti John Daging (Pendek)
    By: Angel_Moonlight|||https://www.facebook.com/AngelMoonlightOfficialPage/|||https://twitter.com/moonlight__baby|||https://www.youtube.com/watch?v=tMvpEBRSZuA
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA