Adult

Perempuan gedik - "Kamu Ni Gedik Sangatlah!"



Untuk pengetahuan Dr, Cik X suka mengambil kesempatan di atas kebaikan dan keikhlasan rakan wanita di pejabat.


Anda Tahu Anda Gadis Gedik Bila….




Kadang2 bila tengok ada perempuan gedik, mak aiii...



Syakila awek tudung melayu Malaysia.



Aku tegur dengan gurauan, sejak bila dengar lagu mandarin ni? Perempuan yang suka pegang2 lelaki.

Apa yang aku dengar, staff lelaki itu sudah beristeri dan isterinya sakit, setiap minggu terpaksa bawa isterinya ke hospital untuk rawatan.













Nak pujuk ke, tak pujuk? Akhir sekali si aweknya terima kad jemputan dari teman lelakinya yang akan berkahwin dengan sahabatnya.

Jika perbuatan gedik ini tidak dikawal, perilaku gedik ini akan menjadi satu tabiat yang kurang menyenangkan orang disekeliling kamu.



Saya pesan kepada perempuan, lelaki yang curang perlu dijauhi jangan sesekali beri peluang yang kedua kerana dia akan mempergunakan peluang yang kedua untuk mencintai wanita lain.


Description: Sama la macam lelaki.

Sexy:
Funny:
Views: 4746 Date: 20.09.2022 Favorited: 3 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +162reps
    By: Canadianingermany|||https://www.facebook.com/oliviakustermans/posts/|||https://twitter.com/lady_parsons|||https://canadianingermany.com/
    +384reps
    By: CrazyDifferent|||https://www.facebook.com/crazyrio84/posts/679731525570108:0|||https://twitter.com/kc7319|||https://www.youtube.com/watch?v=p0fyNAiLoXg
    +278reps
    By: findingthewayback|||https://www.facebook.com/warnerbrosuk/videos/177675040247678/|||https://twitter.com/hashtag/FindingTheWayBack|||https://www.youtube.com/channel/UCpvYmUwsh-E-Z4okouhrP_w
    +257reps
    By: BadZerk|||https://www.facebook.com/wodidpage/posts/724569537947317|||https://twitter.com/BadzerK|||https://www.youtube.com/watch?v=dRV_qNOfnvk
    +140reps
    By: BlueOnOrange|||https://www.facebook.com/printpresence|||https://twitter.com/LocalCarCare|||https://www.reddit.com/user/BlueOnOrange
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA