Adult

Resepi aiskrim yogurt - Resepi Aiskrim Yo Berry Yummy








Layan Anak






Lepas tu letak aiskrim yogurt dalam bekas, dalam suku cawan tu dan filling lagi atas dia.



Resepi Menarik Lain Selain resepi aiskrim yogurt, kami juga menulis resepi lain yang mendapat perkongsian ramai.

Tuangkan ke dalam mangkuk untuk proses mewarna dan separa beku sekitar setengah jam.
















Description: Assalamualaikum Siapa tak suka aiskrim kan.

Sexy:
Funny:
Views: 7063 Date: 24.05.2022 Favorited: 136 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +237reps
    Ambil bekas bersih, masukkan ovallate, susu pekat, yogurt, susu tepung dan whipping cream. Mix sampai adunan sebati dan tidak berketul. Kemudian masukkan non dairy whipping cream. Putar lagi sampai adunan naik tinggi 2x ganda. Masa putar kena hati-hati sebab dia merecik. Jika sudah siap, bubuh filling dalam bekas. Letak aiskrim yogurt dalam.
    By: bscoop|||https://www.facebook.com/BSCoopEastbourne|||https://twitter.com/FairPlan2020|||https://www.youtube.com/user/bscoop
    +158reps
    Aiskrim yogurt (yogurt ice cream) boleh dijadikan sebagai menu diet yang sihat menggunakan buah-buahan. Menggunakan bahan yang sedikit, ia tidak rumit dan memakan masa untuk dibuat. Selain menjimatkan, ia juga berkhasiat dan menepati selera.
    By: Anim_Mouse|||https://www.facebook.com/anim.mouse/|||https://twitter.com/animmouse|||https://www.youtube.com/channel/UCiDwKkI6nPcJxwFTg0FUblw
    +72reps
    Aiskrim yogurt bole . #aiskrimyogurt #aiskrimyogurt5bahan #resepiviralAssalamualaikum, hai resepi kali ni sangat simple dan pastinya ramai yang akan cuba buat.
    By: DomiBreakDown|||https://www.facebook.com/DomiBreakdown|||https://twitter.com/domidown|||https://www.youtube.com/channel/UCZWQVZ2xOAZYUtNYZNj0JYA
    +82reps
    Siapa yang ada hati nak suruh aku open order lagi tu silakan buat sendiri. Bahan-bahan: 500gm fresh cream. 500gm whipping cream. 500gm yogurt plain asli. 350gm susu pekat manis. 4 sb ovalate. 2 sb jus lemon/limau -yang ni pandai agak-agak dan rasa sendiri bergantung kepada jus limau yang kita pakai.
    By: EricMCornelius|||https://www.facebook.com/EricMCornelius|||https://twitter.com/EricMCornelius|||https://github.com/EricMCornelius
    +277reps
    Masukkan raspberi ke dalam kon aiskrim (atau gelas), kemudian masukkan yogurt yang telah dikisar tadi ke dalam kon aiskrim. Frozen yogurt anda sudah siap untuk dimakan. Resepi frozen yogurt yang mudah dan sedap ini boleh disediakan bersama anak-anak anda sebagai aktiviti hujung minggu atau cuti sekolah.
    By: 2pacgoat|||https://www.facebook.com/Snow-Grillz-748472288685070/videos/|||https://twitter.com/FoleyCreationz|||https://www.youtube.com/watch?v=JBUj8Jll7_8
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA