Adult

Resepi sambal nyet khairul aming - Review jujur Sambal Nyet by Khairul Aming


“KA pun pakai Bezza tau”








Untuk mengumpulkan bukti, dia telah meminta bantuan raknnya untuk membeli sambal yang dijual oleh peniaga itu dan ternyata sambal yang dijual adalah palsu.

Haa sampai macam tu sekali level kesukaran nak beli sambal ni.


Sambal Nyet Berapi Laris Tak Sampai Sejam, Wanita Ini Kupas Rahsia Kejayaan Personal Branding Khairul Aming Sambal Nyet Berapi Laris Tak Sampai Sejam, Wanita Ini Kupas Rahsia Kejayaan Personal Branding Khairul Aming




Peniaga itu juga tidak sale botol sambal itu sepertimana dilakukan Khairul Aming dan hanya menggunakan tape sahaja.








Sambal Nyet Berapi By Khairulaming




takde rasa belacan laa..




Description: Ko rasa?

Sexy:
Funny:
Views: 481 Date: 27.12.2022 Favorited: 150 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Siapa sangka perkongsian dari owner Sambal Nyet itu telah mendapat perhatian dari pengguna Twitter yang lain sampaikan isu kereta sering disebut-sebut sehingga ke hari ni!
Atau setidak-tidaknya korang tahu sambal penyet tu macam mana.

Hot Categories

Latest Comments

    +249reps
    Bahan-bahannya | Ingredient : 5 tangkai cili besar merah . | 5 stalks of large red chilli. 20 tangkai cili merah (kecil) . | 20 stalks of red chilli (small .
    By: breezy-steezy|||https://www.facebook.com/people/Steezy-Breezy/100007156034837|||https://twitter.com/Breezy_STEEZY|||https://www.youtube.com/watch?v=TpaACjUE_Pg
    +160reps
    Siapa sahaja tidak mengenali Chef Khairul Aming yang sentiasa tak lokek berkongsi resepi di laman sosial, kan? Ramai tahu, selain menghasilkan ‘content’ masakan, pemilik nama Khairul Amin Kamaruzaman itu turut menjalankan perniagaan produk tersendiri diberi nama ‘Sambal Nyet’ by Khairul Aming.
    By: ciarantiger|||https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=128849435346484&id=102571747974253|||https://twitter.com/ciarantiger|||https://www.youtube.com/playlist?list=PLLAzPk2oEUS5H1N1DFK9EpAerkqVXNE5y
    +206reps
    Pada hari ke-4 sebelum penjualan pula, Khairul Aming mula menarik perhatian ramai dengan video 1 minitnya seperti biasa. Namun, video 1 minit tersebut bukan tentang masakan atau resepi seperti yang selalu dikongsikan oleh beliau tetapi sebaliknya perjalanan Khairul Aming menghasilkan sambal fenomena tersebut.
    By: AsteriskCGY|||https://www.facebook.com/AsteriskCGY|||https://twitter.com/asteriskcgy|||https://fiction.live/user/asteriskcgy?_escaped_fragment_=#!
    +270reps
    Ini kerana sambal itu minyaknya berbau seperti minyak goreng ikan dan berbau busuk. Tambahnya lagi, minyak di lapisan atas turut berwarna hitam. Khairul Aming telah membuat laporan polis berkenaan pemalsuan produknya dan amat berharap agar para pelanggan yang ingin mendapatkan sambal nyet keluaran beliau tidak membelinya daripada reseller.
    By: Brianmj|||https://www.facebook.com/Brian-Jones-2162924467274627/|||https://twitter.com/brianmj|||https://www.youtube.com/watch?v=hvqyLlxBVQ4
    +220reps
    Bahan-bahannya | Ingredient : 5 tangkai cili besar merah . | 5 stalks of large red chilli. 20 tangkai cili merah (kecil) . | 20 stalks of red chilli (small .
    By: boschvoyage|||https://www.facebook.com/boschvoyage/|||https://twitter.com/Boschvoyage|||https://www.instagram.com/boschvoyage/
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA