Adult

Ains ubat mata - Ains



Kononnya boleh hilang rabun la, silau la, astig la, amblyopia la, katarak la, glaucoma la.









Maklumat Harga Kuantiti Diskaun Harga Remark 1 botol RM 0.


AinsEyeCare (Aliff)







AinsRawatMata (Hazwan)


Jadi jangan taksub sangat dengan kertas power yang di print itu.


Ains








PRIVACY POLICY: We use Tiktok Ads to advertise this website across the Internet.


Description: Rugi duit puan je.

Sexy:
Funny:
Views: 7796 Date: 25.04.2022 Favorited: 194 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

Latest Comments

    +46reps
    KATARAK MATA DENGAN MENGGUNAKAN VITAMIN MATA AINS. Memperkenalkan Vitamin Mata Ains. Hasil Kajian Saintis Tempatan Kadar Keberkesanan Tinggi. Sains dan Islam telah membuktikan 8 khasiat buah dan sayuran yang BERKUALITI PREMIUM ini boleh selesaikan masalah mata.
    By: freeworldslave|||https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=461724851051659&id=371831893374289|||https://twitter.com/businessinsider/status/855754067552813057|||https://www.reddit.com/user/freeworldslave
    +320reps
    JANGAN RISAU! Produk ini 100% Bahan Semulajadi tanpa kimia. Produk ini adalah Vitamin / Supplemen dan bukan ubat. Dijamin HALAL & SELAMAT tanpa steroid dan kesan sampingan. Ini akan jadi ikhtiar terbaik untuk masalah mata rabun, silau & katarak! Ada ribuan testimoni pengguna yang berjaya! Norlia Ghani (Artis Veteran)
    By: Blackdomino|||https://www.facebook.com/BlackDomino|||https://twitter.com/BlackDomino_dc|||https://www.youtube.com/watch?v=9tRrt-qqBSg
    +103reps
    Alhamdulillah,sekarang ada cara mudah untuk atasi masalah ini. Rabun & silau berkurang, mata makin cerah. Boleh memandu malam & membaca tanpa pakai spek lagi. ” Banyak perubahan dalam 1 bulan…. Dulu sebelum makan ains rabun jauh & dekat. Lepas makan ains,malam2 pun xyah pakai spek kalau nak baca “. ” Belah kanan turun 50, belah kiri.
    By: bridgettmorigna|||https://www.facebook.com/BridgettMorigna/|||https://twitter.com/bridgettmorigna/status/1009216963997044736|||https://bridgettmorigna.com/
    +296reps
    Alhamdulillah,sekarang ada cara mudah untuk atasi masalah ini. Rabun & silau berkurang, mata makin cerah. Boleh memandu malam & membaca tanpa pakai spek lagi. ” Banyak perubahan dalam 1 bulan…. Dulu sebelum makan ains rabun jauh & dekat. Lepas makan ains,malam2 pun xyah pakai spek kalau nak baca “. ”Belah kanan turun 50, belah kiri.
    By: babidibibidibu|||https://www.facebook.com/CCUKKAA|||https://twitter.com/KAYRAMEYRA|||https://www.reddit.com/user/babidibibidibu1/
    +154reps
    Bila dah amalkan AiNS ni, bukan sahaja mata makin terang, nak buat kerja harian pun selesa, lagi-lagi nak bergaya pun senang sampai kawan tegur nampak mata cantik sebab dah tak pakai spek. Best sangat…
    By: AnnaUmi|||https://www.facebook.com/people/AnnaUmi-Sholikhah/100007399037331|||https://twitter.com/aumi39|||https://www.youtube.com/playlist?list=PLND52Er2dydQvw6EErFNjspgxY93bhY0J
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA