Adult

Red rahimad celup - Malay Gitar Kord: Red Rahimad feat Ezad Lazim





Lagu ini pun tak berkias atau menyindir sesiapa dan tak kontroversi pun..

Lagi pula kami pernah bekerja sekali dalam lagu yang saya tulis sendiri iaitu Cahaya yang dilancarkan pada Ramadan lalu.



Misalnya dalam perhubungan, keluarga, alam pekerjaan dan sebagainya.

Sebab mesti orang nak dengar mereka kan.





Sebab lirik yang digunakan bersahaja.



Bagi Red Rahimad atau nama sebenarnya Muhammad Redha Rahimad, apa yang penting adalah usaha dan kerja keras.


Celup MP3 Song Download by Red Rahimad (Celup)


Dari segi percintaan, seseorang itu menggunakan watak lain untuk menarik minat seseorang.







Proses rakaman pula dibuat selepas sambutan Hari Raya Aidilfitri baru-baru ini.



Related Tags - Celup, Celup Song, Celup MP3 Song, Celup MP3, Download Celup Song, Red Rahimad Celup Song, Celup Celup Song, Celup Song By Red Rahimad, Celup Song Download, Download Celup MP3 Song.



KUALA LUMPUR β€” Nama Red Rahimad atau nama sebenarnya, Muhammad Redha Rahimad barangkali agak asing dalam dunia seni namun anak muda berusia 21 tahun ini sangat berbakat.


Red Rahimad jadi pilihan Ezad Lazim





Description: Selepas melancarkan single Cahaya pada Ramadan lalu, terbaharu dia muncul dengan single kedua di bawah syarikat rakaman COF Music iaitu Celup dan sekali lagi berkolaborasi bersama penyanyi Ezad Lazim.

Sexy:
Funny:
Views: 6725 Date: 25.11.2022 Favorited: 32 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Dari segi percintaan, seseorang itu menggunakan watak lain untuk menarik minat seseorang.
Apabila tiba giliran abang Ezad, saya ada di situ sebab saya nak pastikan melodi masih kekal sama.

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +212reps
    CELUP Lirik VideoPerformed by Red Rahimad & Ezad LazimWritten by Red Rahimad, Pown Hasril, Otromen & NassArranged by HMstatenine & Pown HasrilMixed by Jack J .
    By: BRS_Dead_Master|||https://www.facebook.com/Dead-Master-vs-Black-Rock-Shooter-293715587366456/posts/|||https://twitter.com/YomiTaka_BRS|||https://www.youtube.com/watch?v=d88uIHV5cy0
    +37reps
    Red Rahimad tumpang nama Ezad Lazim dalam Celup Oleh KOSMO! 29 Oktober 2021, 10:50 am NAMA penyanyi Red Rahimad mungkin masih asing dalam kalangan peminat dan pencinta muzik tanah air, namun itu bukan penghalang buat anak muda berusia 21 tahun itu terus mengorak langkah dalam bidang diceburi.
    By: FlyGodd|||https://www.facebook.com/FLYGODD/|||https://twitter.com/FLYGODD|||https://www.youtube.com/watch?v=o6VsXTqj92I
    +257reps
    Red Rahimad feat. Ezad Lazim diam dia bak permata rupa cantik, dalamannya kaca tupai yang pandai berkinja akhirnya jatuh ke tanah jua gendang gendut tali kecapi ni bukan senang hati deviasi ku berbunyi jadi sedia perhati tak berpuisi, ku ikutkan naluri hati kalau tak nanti dah lama rambut kau aku terapi
    By: balljuiceeverywhere|||https://www.facebook.com/people/Elijah-Harper/100010748141687|||https://twitter.com/NanaWrekt|||https://www.reddit.com/user/balljuiceeverywhere/
    +350reps
    Menurut Red Rahimad, tidak timbul soal Ezad lebih menyerlah berbanding dirinya kerana masing-masing ada peranan dalam lagu 'Celup'. β€œSaya tidak mahu memikirkan sangat tentang soal ini. Apa yang penting, melalui kolaborasi ini, peminat akan tertanya-tanya siapa Red Rahimad. Kenapa Ezad Lazim berkolaborasi dengan dia?
    By: blasianFMA|||https://www.facebook.com/blasianFMA|||https://twitter.com/blasianFMA/status/1037710607921893377|||https://www.youtube.com/user/blasianFMA
    +249reps
    Red Rahimad Feat. Ezad Lazim – CELUP Indonesian Lyrics English Translations Diam dia bak permata – Her silence jewel Rupa cantik, dalamannya kaca – Fine beautiful, dalamannya glass Tupai yang pandai berkinja – Squirrels are clever berkinja Akhirnya jatuh ke tanah jua – Finally fall to the ground jua Gendang gendut tali kecapi
    By: CorvusRecruitment|||https://www.facebook.com/corvusrecruitment|||https://twitter.com/corvus_jobs/status/922854023253946368|||https://www.instagram.com/corvusrecruitment/
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA