Adult

Homestay taiping ada kolam - 25 Homestay Unik Di Malaysia Sesuai Untuk Family Day (Beserta Kolam Renang) Β© live.tonton.com.my





Rumah sudah di renovasi bukan standart Citraland Listrik 5500 watt token Air sumur ada pdam ada Shm imb ada Di sewakan Rp 70000000 jt.





Homestay ini terletak di Tanjung Bungah, 3.





Taman tasik yang pada asalnya kawasan perlombongan bijih timah ketika zaman penjajahan British ini juga adalah taman yang terbesar di Malaysia dengan keluasan 64 hektar.










Homestay swimming pool melaka


Bayaran yg dikenakan untuk mandi di kolam renang adalah rm5 seorang.



Siap ada bath tub lagi.




Homestay Kolam Renang, Chalet Unik 3 Segi di Selangor, Port Best Untuk Family Day




Baru sahaja dibuka setahun, kat sini ada jenis rumah untuk keluarga, dan ada juga jenis chalet yang berkonsep tiga segi.

Ruang tamu juga luas dan lengkap dengan televisyen.


Description: Sentosa Villa juga dijaga dengan kawalan keselamatan yang hanya membolehkan hanya kereta penginap sahaja yang boleh dibenarkan masuk.

Sexy:
Funny:
Views: 4676 Date: 14.05.2022 Favorited: 62 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Di Legend Bungalow Homestay, anda mempunyai 4 pilihan rumah banglo yang mewah dan mempunyai kolam renang yang cantik dan sangat sesuai untuk sebarang majlis bersama rakan-rakan mahupun ahli keluarga.
Sesekali ajak anak tengok suasana kampung, best jugak kan.
Di sini terdapat 3 jenis penginapan iaitu chalets, homestay Embun Cozy Homes dengan 3, 4 atau 7 bilik serta Rumah Induk.

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +240reps
    Taiping Taiping Centre Point Suite 9 by BWC terletak di Taiping. Ia menawarkan sebuah kolam renang luaran dan pemandangan bandar. Tempat penginapan ini terletak 2.5 km dari Pusat Beli-belah IOI City. selesa, dekat dengan mall so aangat senang untuk keluar cari makanan. Paparkan lebih 8.6 Mengagumkan 20 ulasan Semak ketersediaan
    By: dashdashracing|||https://www.facebook.com/DashDashRacing/|||https://twitter.com/DashDashRacing/status/1175313191615655937|||https://www.youtube.com/watch?v=1lfrkQRHpdQ
    +144reps
    Taiping Homestay Private Pool Rumah banglo yang besar ini dijadikan sebuah homestay dengan kemudahan kolam renang persendirian. Kolam renang ini dibina berhampiran pintu tepi rumah memudahkan untuk anda mengawasi anak-anak anda ketika mereka sedang mandi kolam.
    By: brownjesus_|||https://www.facebook.com/brownbabyjesus/|||https://twitter.com/RohinM24|||https://www.youtube.com/channel/UCeHJg4MYcjah3MYlBx882sQ
    +252reps
    Cik Ros Homestay di Taiping dan Kamunting. List-ID: 47188675 30 Mar 09:45. Description. Specification. Penginapan ala Homestay yang sangat bersih dan berbaloi untuk anda bekerja atau melancong di Taiping dan Kamunting.Terletak dalam kawasanTaiping Golf Resort yang menghijau.Parking kereta yang banyak dan tak terhad.Jenis Penginapan.
    By: ForTheSquad|||https://www.facebook.com/Ciorbarie/videos/2413028275483707/|||https://twitter.com/OhSiirus_SA|||https://www.youtube.com/watch?v=QIcS-CIBA6s
    +42reps
    Homestay ini menawarkan rumah yang berhawa dingin, wifi percuma di sekeliling rumah, kolam renang persendirian, halaman yang indah dan set peralatan BBQ untuk anda dan keluarga anda mengadakan aktiviti BBQ di malam hari. Selain itu, homestay ini mempunyai 6 bilik tidur dan 7 tandas, sesuai untuk 20 tetamu dalam satu masa.
    By: CatalunyaNoEsEspanya|||https://www.facebook.com/catalunyanoesespanya|||https://twitter.com/CatalunyaInde9N|||https://www.reddit.com/user/CatalunyaNoEsEspanya
    +38reps
    Homestay ini mengenakan tema minimalistik pada design dalamannya dan kalau korang masih tak perasan, dalam ruang tamu tu sendiri ada kolam beserta air terjun! Kalau korang dah puas berjalan-jalan di bandar Taiping dan nak rilekskan diri, memang tak ada homestay yang lagi sesuai daripada ini. Kolam di ruang tamu tersebut sedalam 3 kaki.
    By: eeeeaan|||https://www.facebook.com/people/Kumar-Pushpraj-Singh/100009198791669|||https://twitter.com/eeeeaan|||https://www.reddit.com/user/eeeeaan
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA