Adult

Topup touch n go guna ic - Cara Check Baki Kad Touch N Go Online / Guna IC



Maka saya pun top-up RM20 untuk perjalanan pendek hari tu.

Lupa nak ambil bila keluar dari kereta pergi masuk pusat beli belah dan seumpamanya.







I speak two languages.

Untuk check balance Touch n Go di TnG eWallet, anda perlu topup dahulu di kaunter yang disenaraikan di atas.




















Cara Guna MyKad Untuk Touch N Go (Daftar, Top Up & Check Baki)


Akhir kata Semoga panduan cara daftar Touch n Go eWallet ini dapat membantu anda.

Kesemua pengguna-pengguna lebuhraya selepas ini perlu membeli kad Touch n Go TnG , memiliki apa-apa kad yang mempunyai fungsi TnG atau sekurang-kurangnya mempunyai nilai di dalam MyKad untuk digunakan bagi membayar tol ketika melalui lebuhraya-lebuhraya tersebut.



Takut nanti kelam kabut apabila sampai tol, palang tidak naik, naya sahaja.


Description: Moga panduan ini membantu untuk mereka yang masih tak tahu macam mana nak pakai MyKad sebagai kad Touch n Go anda.

Sexy:
Funny:
Views: 875 Date: 21.03.2022 Favorited: 33 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Sebelum anda boleh tengok penyata tersebut, perlu daftar terlebih dulu MyKad yang anda gunakan sebagai kad TnG tersebut.
Cuma janganlah hanya kerana tidak menggunakan duit tunai, anda tidak kawal dan membazir dengan membeli benda yang bukan-bukan.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +114reps
    By: GeekPanda|||https://www.facebook.com/Geekpanda/|||https://twitter.com/GeekPanda4|||https://www.youtube.com/channel/UCVsHxsZM1D8BW-X--3kXwTw
    +265reps
    By: egregiousmonkey|||https://m.facebook.com/RDVNReborn/photos/a.1774478915984924/1894718003961014/?type=3|||https://twitter.com/egregiousmonkey|||https://www.reddit.com/r/TalkativePeople/comments/g5cvl1/uegregiousmonkey/
    +151reps
    By: az0y|||https://www.facebook.com/groups/276936039084636/permalink/2179151758863045/|||https://twitter.com/gzarchi|||https://www.youtube.com/watch?v=61BYlc-az0Y
    +79reps
    By: Brokeinparis|||https://www.facebook.com/tooyoungtodieofficial|||https://twitter.com/brokeinParis|||https://www.reddit.com/user/Brokeinparis/
    +381reps
    By: BoomBrain|||https://www.facebook.com/Mr.B.Brain|||https://twitter.com/Goodman_csgo/status/1053207142340149248|||https://www.youtube.com/watch?v=Ii6g59XiuDU
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA