Adult

Awek cendol sekarang - “Ada Jodoh, Adalah…Tak Nak Kahwin Dengan Bod0h,”



Kebebasan Pengunjung Memilih Citarasa Dengan tema 'food court' dan layan diri.





Tak ingin sekadar berjanji mulut, Aiman akhirnya mengambil keputusan untuk berkahwin dengan pasangan baru, Nur Fazwa Atasha.





Saya tidak teragak agak dan tidak akan membuang masa untuk mengambil sebarang tindakan undang-undang terhadap anda jika hak persendirian ini dicabuli samada sengaja ataupun tidak.





Hubungan cinta mereka berdua dilihat tidak kekal lama apabila beberapa bulan selepas tular kisah mereka ini, masing-masing mengambil keputusan untuk membawa haluan hidup sendiri.

Penulis bukan peminta cendol sejujurnya, kerana pernah terkena satu cendol yang santannya terlalu pekat dan masam rasanya.





Kalau ditengok dari senarai harga yang diberikan, aku rasa ini harga cendol termurah yang aku pernah jumpa.

Cendol jagung ini berharga RM3 semangkuk.



Tambahan pula lebih tulang dari tetelan daging, mungkin ini portion untuk cuba-cuba sahaja.



So kalau orang berminat, jangan segan-segan contact dan tanya abang tauke cendol nih camner nak mula berniaga cendol power.






Awek Cendol Dapat Banyak Job Ditawar Jadi Duta Produk!





Description: This was until Johari, my fellow ex-Malaysian and glorified trolley pusher as he himself described his then-job as a flight attendant caught the kuih-making bug and started experimenting with all kinds of Malaysian sweets and snacks.

Sexy:
Funny:
Views: 2324 Date: 31.12.2022 Favorited: 129 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Bakar di sini merujuk kepada satu cara penyediaan, gula melaka nisan dalam Kelantan yang menjadi pemanis dalam kuah santan cendol ini sebelum dimasukkan ke dalam cendol bersantan, ia dibakar dahulu untuk mendapatkan aroma salai dan kelainan pada rasa.
Ruang Makan PD Cendol Restoran ini bertemakan 'food court'.

Hot Categories

Latest Comments

    +136reps
    Bekas Kekasih ‘Awek Cendol’ Kini Bergelar Suami, Dua Kali Lafaz Gara-Gara Tersasul Sebut Mas Kahwin RM3! Posted By: Sinar Viral December 27, 2019 Tular di media sosial awal tahun ini, apabila video gadis manja yang dikenali sebagai Nija atau nama penuhnya Nur Naziha Tahang yang mahukan semangkuk cendol ketika panas terik dengan kekasihnya.
    By: ChristopherRobyn|||https://www.facebook.com/christopher.bonner1|||https://twitter.com/ChrisaferRobyn|||https://www.youtube.com/channel/UCHNYitpVKRDfh3TaDxreTzg
    +125reps
    About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.
    By: Derik_D|||https://en-gb.facebook.com/public/Derik-Derick-D|||https://twitter.com/LiquidCEO|||https://www.linkedin.com/in/derik-d-41186233
    +309reps
    TERKINI “Ada Jodoh, Adalah…Tak Nak Kahwin Dengan Bodoh,” – Awek Cendol Doa Bekas Kekasih Hidup Bahagia Bersama Isteri By MH - January 5, 2020 Mahu beri fokus pada masa depan, bintang media sosial, Naziha Tahang atau lebih dikenali sebagai ‘awek cendol’ tidak mahu menoleh kebelakang mengenang memori bersama bekas kekasihnya, Muhammad Aiman Ammar.
    By: Crackmacs|||https://www.facebook.com/Crackmacs|||https://twitter.com/Crackmacs|||https://www.youtube.com/channel/UCfu_Dom26cnVM62yw4MZs6A
    +137reps
    1. Awek Cendol Seorang gadis bernama Nur Nazihah Tahang mula menjadi viral di media sosial apabila dia merengek mahukan semangkuk cendol. Video tersebut dirakam teman lelakinya, Aiman (sekarang sudah berpisah) ketika itu berada di kawasan panas cahaya matahari terik. 2. Faiz Roslan
    By: benellerby|||https://www.facebook.com/profile.php?id=100003619216320|||https://twitter.com/BenEllerby|||https://github.com/BenEllerby
    +391reps
    Pertama kali aku tertonton video dia . aku tersenyum. Sapa la yang gi viralkan video awek ni eh ? Confirm jadi bahan parody nanti . Dan , yearghh ramai dah buat parodi dan automatik awek cendol ni meletopps! Bukan meletops jer siap dapat job di media sosial lagi ! Hahahaa LHDN jangan lupa pm dia nanti yer.
    By: Baileymel|||https://www.facebook.com/GarrettCharlieMiller|||https://twitter.com/BaileyMelanie5|||https://www.deviantart.com/baileymel
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA