Adult

Aturcara majlis perkahwinan - Berusaha menjadi Isteri Semanja Aisyah RA dan Setaat Khadijah RA: ATURCARA PERNIKAHAN DAN PERKAHWINAN DETAIL



Puan dibawa ke Gunung Ledang Dibawa dengan penuh beradab Pinggan mangkuk telah terhidang Kini masa makan beradab Majlis diteruskan lagi dengan acara makan beradab.



Lepas tu kata OP tak kreatif..

Era globalisasi kini sudah banyak menjarakkan hubungan antara manusia dengan kehadiran gajet yang canggih sehingga seorang manusia itu tidak bergaul lagi dengan orang di sekeliling.



Borang Ujian Saringan HIV : Untuk menjalani ujian saringan HIV, bakal pengantin perlulah mengisi borang di bawah dan lakukan ujian saringan di klinik kesihatan berdekatan.

Dengan segala hormatnya, dipersilakan.





Sijil Kursus Praperkahwinan Bakal pengantin perlulah memiliki sijil kursus kahwin terlebih dahulu.







Semasa berjalan menuju ke pelamin, pandang tetamu atau kamera, senyum atau lambai pada mereka.





Doa Pembukaan , yang sering disebut penyerahan perkahwinan, biasanya termasuk ucapan syukur dan panggilan untuk kehadiran dan berkat Tuhan untuk berada di atas perkhidmatan yang akan bermula.



Suap je depan2 dia laju2 bagi dia puas hati.



Pengantin ni kalau boleh gambar dia nak dari semua angle..




Description: Pewarisan Semasamenteri mengisytiharkan bahawa Pengantin dan Pengantin lelaki kini suami dan isteri.

Sexy:
Funny:
Views: 824 Date: 16.02.2022 Favorited: 37 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Ujian perlulah dilakukan 6 bulan sebelum hari pernikahan : Dapatkan maklumat lanjut mengenai ujian saringan HIV ini di Pejabat Agama Islam negeri masing-masing atau klinik kesihatan terdekat anda.
Tak semestinya Putrajayaaaaaaaaaaaaaaaaaa jeโ€ฆ tempat yang simple depan rumah pun kadang2 cantik, tak perlu nak pergi taman jogging yang 45km dari dewan.
Kebenaran Khas Istana Jika berkahwin dengan kerabat Diraja Dokumen tambahan mungkin diperlukan jika anda berkahwin di negeri bukan negeri kelahiran, warga asing, atau pemastautin tetap.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +240reps
    Anda boleh mula merancang aturcara majlis akad nikah dan juga persandingan. Tidak kira majlis kecil atau besar, semestinya anda ingin segalanya berjalan dengan lancar bukan? Dengan adanya aturcara, tidaklah huru-hara majlis nanti. Bagi yang mengadakan majlis perkahwinan besar yang dihadiri oleh VIP, anda mungkin ingin mengadakan sesi raptai.
    By: ClaudioFerro|||https://m.facebook.com/public/Claudio-Ferro|||https://twitter.com/claudioferro|||https://www.reddit.com/user/ClaudioFerro
    +211reps
    Malah, kebanyakan maklumat mula disebarkan melalui laman sesawang sosial facebook sahaja tentang pembatalan kuliah, jemputan ke majlis-majlis tertentu tanpa melalui surat-surat jemputan lagi, malah ada yang menggunakan facebook untuk menjemput untuk menghadiri majlis perkahwinan mereka tanpa perlu pergi rumah ke rumah untuk menjemput datang ke.
    By: Cliff_Breezy|||https://www.facebook.com/CliffMitindoHuru/|||https://twitter.com/cliffbreezy2|||https://www.youtube.com/channel/UCaCe542huVW8uaKZpRW7urA
    +341reps
    By: Burntlegs|||https://www.facebook.com/evan.campbell.75436|||https://twitter.com/_BenCjames|||https://www.youtube.com/channel/UCZBEKKp9yyGlF54vLzg1JCg/feed
    +122reps
    By: 21deadmonkeys|||https://www.facebook.com/21deadmonkeys-294606256630/posts|||https://twitter.com/mcflynnthm/lists/comic-people|||https://www.owler.com/company/21deadmonkeys
    +92reps
    By: Cruffydump|||https://www.facebook.com/godmodelatam/videos/1313108018885888/|||https://twitter.com/Cruffydump/status/1165781337900560386|||https://www.youtube.com/watch?v=pmyN5tUHNYM
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA