Adult

Resepi sambal ikan bilis che nom - resepi sambal ikan bilis che nom





First time buat sambal bilis garing ni, makan memang tak berhenti.



Goreng dalam 5 minit.



Gunakan api kecil sahaja sebab nak bagi santan tadi betul-betul masak dan jadikan sambal goreng tahan lebih lama.



Bolehlah diangkat dan dihidangkan.





Sedap sehingga menambah sampai tiga kali.

Jalan pula sangat sesak hari ini, kami tiba di rumah telah agak lewat.


Resepi Sambal Tempe Dan Ikan Bilis Rangup










Tiada sayur dan tiada lauk lain.




Description: Boleh cicah kuah kacang, cicah sos pun sedap.

Sexy:
Funny:
Views: 5825 Date: 27.12.2022 Favorited: 62 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Kacau adunan tadi, sudukan 1 camca besar penuh dan tuangkan ditepi kuali tuang biar sebahagiannya jatuh dalam minyak panas.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +211reps
    Resepi. Ikan. Resepi Sambal Tempe Dan Ikan Bilis Rangup. Masa Penyediaan: 10 minit, Masa Memasak: 15 minit, Jumlah Hidangan: 4 orang. Resepi Oleh: Che' Nom. Resepi Sambal Tempe dan Ikan Bilis Rangup, cara nak sediakannya pun cepat dan mudah sebab kita tak perlu masak lama sangat macam sambal garing yang lain. Kira ini versi expres s lah.
    By: coolbluex|||https://www.facebook.com/coolbluexshop/|||https://twitter.com/coolbluex|||https://www.youtube.com/channel/UC0ttbCyulWy3Kf2sMeRQkIQ
    +166reps
    Ikan. Resepi Sambal Kering Kentang Dan Ikan Bilis. Masa Penyediaan: 10 minit, Masa Memasak: 20 minit, Jumlah Hidangan: 3 orang. Resepi Oleh: Che' Nom. Resepi kali ini agak special bagi Che Nom sebab ini adalah sambal kegemaran dan kerap sangat buat kat rumah. Sambal kering ni memang sungguh sedap lebih lagi bila dimakan bersama lauk berkuah.
    By: ami_cool|||https://www.facebook.com/public/Amy-Cool|||https://twitter.com/Ami_cool_6|||https://www.youtube.com/watch?v=CUl0XO6b9MY
    +288reps
    Hi Semua,Memandangkan tak lama lagi kita nak sambut bulan Ramadhan dan semua umat Islam akan menunaikan ibadat puasa, Che Nom nak share resepi yang sesuai sa .
    By: Flyrebird|||https://www.facebook.com/Flyrebird-196407867055443/|||https://twitter.com/AphexArcade/status/1156655024912633857|||https://www.youtube.com/playlist?list=PLyYu4GDnOus5iOVnuGtF6bOgZmHjB5Qft
    +113reps
    Sambal Tumis Ikan Bilis adalah cukup sinonim dengan kebanyakan masyarakat kita terutama dihidangkan dengan nasi lemak. Namun begitu, masih ramai peniaga yang tidak menghasilkan sambal tumis yang sedap. Ianya sangat berbeza dengan nasi lemak yang dimakan dengan di kopitiam yang sambal tumis ikan bilisnya sangat sedap, berwarna berkilat cantik.
    By: devinSD|||https://www.facebook.com/devinSD|||https://twitter.com/devinsd_|||https://www.reddit.com/user/devinSD
    +155reps
    Resepi sambal bilis ini untuk 300g -500gram ikn bilis sukatan ni. Goreng ikan bilis guna api kecil dan biarkan sedikit garing sedikit. Minyak banyak sikit takpe sebab nanti kita akn saring. Angkat n ketepikan . 1 helai daun pandan. 1 keping asam gelugor. 4 senduk cili kisar. 2 sudu makan gula melaka/merah hancur. Gula / serbuk perasa.
    By: Almighty_Yord|||https://en-gb.facebook.com/public/Low-Yo-Xinh|||https://twitter.com/AlmightyYord|||https://www.youtube.com/user/AlmightyYord
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA