Adult

Kisah suami curang - Suami sangka isteri hamil sebab k0ndom bocor tapi rupa



Semua tanda2 yg disebut kat atas tu semua ada.




Suami sangka isteri hamil sebab k0ndom bocor tapi rupa








Kuno dan tidak sekriatif Abang N.

Infact-kami chatting bila waktu terluang.











Ya Allah sesungguhnya Allah maha mengetahui semuanya.





Siapa yang tidak terseksa batinnya, apabila ister yang dicintai sepenuh hati berlaku curang.


suami aku curang bulan September 2017, dengan kawan baik aku sendiri min mereka Hampir 3 tahun berskandal



Description: Terlalu banyak kes dalam simpanan fail rujukan kami, dari kes yang melibatkan artis, melibatkan ahli perniagaan, melibatkan para pemimpin negara bahkan juga pasangan biasa.

Sexy:
Funny:
Views: 8966 Date: 28.05.2022 Favorited: 187 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

Latest Comments

    +49reps
    Assalamualaikum dan salam 1Dunia, kisah suami curang memang dah biasa kita dengar samada di pejabat, jiran sebelah rumah, saudara mara, teman-teman dan sebagainya. Tengoklah salah satu popular search keywords blog ni pun suami curang. Tapi sejak kebelakangan ini banyak pulak keluar kisah isteri curang. Ada yang kata ini trend akhir zaman
    By: ajith18|||https://www.facebook.com/ajith18|||https://twitter.com/AnjanaAjith18|||https://www.youtube.com/channel/UCNPo68v3heEqDBPG3kzwPjQ
    +324reps
    Kisah Curang Suami Paling Baik Di Dunia. Anonymous. 11/01/2022. Confession. Assalammualaikum, admin mohon jangan pamerkan identiti saya. Kisah ini saya kongsikan untuk jadikan sebagai pengajaran dan penguat semangat kepada semua pembaca terutamanya isteri yang menjadi mangsa. Saya seorang isteri yang tidak bekerja tetapi berpelajaran tinggi.
    By: Caellestis|||https://www.facebook.com/DISI-Nonpareil-MINI-BULL-728141753884191/|||https://twitter.com/CaellestisTV|||https://www.reddit.com/user/Caellestis
    +162reps
    13 Tanda-Tanda Rahsia Suami Curang Dengan Isteri! Siti Hanum · Updated 08/08/2021. Bila Suami Curang ( Fluffydragon / CC BY / Modified) Assalamualaikum semua…. Harap-harap semuanya sihat dan happy selalu. Untuk pengetahuan korang aku memang suka baca kisah rumah tangga kat facebook sebab kat situ ada 1001 kisah pahit manis suami isteri di.
    By: bobbyproud|||https://www.facebook.com/dreionation/videos/521696248576897/|||https://twitter.com/LahTeezyyy|||https://www.reddit.com/user/bobbyproud/
    +257reps
    Seorang suami yang berprinsip tidak akan mampu menerima semula isteri yang berlaku curang. Itu adalah ego atau ‘pride’ lelaki yang Allah kurniakan secara fitrah. Pengalaman kami menunjukkan suami akan menceraikan isterinya pada kadar segera sebaik sahaja mendapat bukti. Memanglah hakikatnya seorang wanita hanya untuk seorang lelaki sahaja.
    By: eraykaan|||https://www.facebook.com/eraykaan.koc|||https://twitter.com/Eraykaan_seker|||https://www.youtube.com/channel/UCvEbGCWvT-ryW7LhWQQ6AtQ
    +107reps
    Kisah suami curang ini sewajarnya menjadi ikhtibar buat semua suami isteri di luar sana. Komitmen dalam berumah tangga bukan bermaksud menyayangi pasangan dalam masa yang sukar saja. Malah, perkahwinan juga merupakan satu janji yang anda akan mengingati dan menghargai setiap usaha dan kebaikan pasangan. Perkahwinan bermaksud anda kekal berjuang.
    By: AsaElliott|||https://www.facebook.com/mrasaelliott|||https://twitter.com/AsaElliott|||https://www.youtube.com/user/asaelliott
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA